maandag 25 mei 2009

Zwaluwen - Victoria om een plaats in de finale...

De wedstrijden tussen Zwaluwen en Victoria'04 zijn zeer boeiend dit seizoen. In de najaarscompetitie trok Zwaluwen na een enerverend duel aan het langste eind; vandaag bleef er na 20 minuten toernooivoetbal 0-0 op het scorebord staan. F1 startte het toernooi om het Vlaardings kampioenschap uitstekend. Alle spelers vochten voor elke grasspriet, er werden fikse duels uitgevochten, er werd snel gespeeld met een aantal mooie kansen als resultaat. Ondanks het gelijke spel was dit een van de beste uitvoeringen van F1 tijdens dit voetbalseizoen.

De tweede wedstrijd op de avond, tegen VFC, gaf een ander beeld....De uitslag 0-5 zegt eigenlijk genoeg. In deze 20 minuten speelde F1 ronduit zwak. Kruit verschoten in de eerste wedstrijd? Het leek er wel een beetje op. Dit was niet nodig geweest. Snel vergeten.

Tegen CWO herstelde Zwaluwen zich enigzins en liep na een stroef begin uit naar een 2-0 overwinning. De combinatie tussen Bram en Axel bracht de handen van de toeschouwers op elkaar. Daan vuurde daarna nog een bal rechts in de bovenhoek. Helaas belandde de bal in het zijnet.

Op 3 juni de halve finale tegen Victoria. Ongetwijfeld wordt dit weer een wedstrijd waar de vonken vanaf vliegen. Met iets meer geluk in de afwerking zit een ticket voor de finaledag op 13 juni er zeker in. Succes jongens!

Geen opmerkingen: